Vanguard Hunting

Cutting Edge Products, Made For Your Hunt.

We know that accessories can make or break a hunt. With a product development team that includes avid sportsmen and serious hunters, it’s no wonder our products—from riflescopes, binoculars & spotting scopes to bags, shooting sticks & tripods—improve the hunting experience.

Céltávcsövek

Kiemelkedő precízió és pontosság

Kézreeső ergonómia, kiemelkedően magas összeszerelési és anyagminőség, precíziós optikai teljesítmény jellemzi optikáinkat. A Vanguard céltávcsöveket emellett úgy terveztük, hogy a legkeményebb körülmények között is megbízhatóan használhatóak.

Távcsövek

Világszinvonalú teljesítmény

Legyen szó a szomszéd bokorról vagy egy távoli mezőről egy Vanguard távcső ideális társad lesz a vadászatban.

Spektívek

Kiemelkedő élességű és tisztaságú optikai teljesítmény

A Vanguard spektívek ideális választásnak bizonyulnak nagy távolságú vadászathoz.. Ezek a kompakt optikai rendszerek szürreálisan közeli élménnyé varázsolják a távoli vadak megfigyelését.

A Pioneer termékcsalád

Jó táska, jó kalandtúra

A Vanguard túrazsákokat a legkeményebb természeti körülmények között teszteltük, hogy a legnagyobb kihívások között is meg tudjanak felelni az elvárásoknak. Ergonomikus kialakítás, praktikus tárolórekeszek, és első rangú anyaghasználat garantálja azt, hogy ezek a táskák sosem hagynak cserben.

Fegyverállvány

Stabil fegyver, biztos találat.

Stabilizáld a fegyvered a Vanguard fegyverállványaival a lövéseidet. A Vanguard vezető márka a fegyverállványok, különösen azonnali stabilizációt biztosító speciális monopodok tekintetében. Nem számít, hogy kezdő vagy profi vagy, az állvány mindig javítani fog a célzási teljesítméneden.

Megerősített táskák

A biztonságos fegyverszállításhoz

A Vanguard repülésbiztos megerősített táskáiban biztonságban tudhatod a fegyvered, nyugodtan készülhetsz a vadászatra.

Kiegészítők

Teljesítmény és megbízhatóság

A pisztolyhevedertől kezdve a speciális támasztékokig mindent megtalálsz itt, amire szükséged lehet egy jó vadászathoz. Járj bármilyen zord körülmények között is, a Vanguard kiegészítőkre mindig számíthatsz.